een tafel Reserveren?

Lijkt het je wat? Culinair verrast worden door ons team van creatieve koks en in de watten gelegd te worden door onze bedieningsmedewerkers? Reserveer dan hieronder een tafel bij ons voor lunch of diner. Let op, omdat we meer bedden dan restaurantstoelen hebben, is er maar beperkt plaats, vooral voor diner reserveringen. Wil je reserveren? Klik hieronder voor beschikbaarheid

Een tafel reserveren

Reserveren


Veelgestelde vragen

Kan ik met kinderen bij jullie eten?

Zeker! We hebben zelfs een kinderkaart en onze menu’s zijn voor de fijnproeverskids zelfs in kleinere porties verkrijgbaar.

We hebben een combinatie van een vaste kaart met wisselende menus. Op de schermen in het restaurant laten we ook de dagspecials zien. We koken veel met de aanvoer van de dag.

Als u ons van te voren laat weten waar u allergisch voor bent, houden we daar zeker rekening mee. Daarnaast is al onze allergenen informatie beschikbaar in het restaurant. Onze medewerkers vertellen je er alles over!

Heel graag zelfs. We hebben een leuke lunchkaart waar nu eens geen saaie gerechten op staan maar bijzondere broodjes en salades en heerlijk, zelf gemaakt gebak. Met de supersnelle Wifi, het gratis parkeren en de snelle service zijn we uitermate geschikt voor een goede zakenlunch.

Onze menukaarten