Hotel Efteling De Kroon

Het familie uitje van het jaar vier je dit keer met een overnachting in Hotel de Kroon Kaatsheuvel, een GuestHouse Economy Hotel. Dit hotel bij Efteling bevindt zich op slechts een steenworp afstand – om precies te zijn, slechts 475 meter – van het attractiepark, hoe fijn is dat? Na een korte wandeling sta je al voor de karakteristieke ingang met zijn hoge puntige rieten dak. Pardoes en Pardijntje heten jullie van harte welkom en een gezellige dag met het hele gezin kan beginnen!

Voordelen van een hotel bij de Efteling

Hotel Efteling biedt echter nog veel meer voordelen. Naast dat het natuurlijk een superleuk hotel is waar je geweldig kunt slapen, heb je ook nog eens toegang tot het GuestHouse Hotel, nog een hotel bij de Efteling. Gelegen op slechts 50 meter afstand van Hotel de Kroon. Alle faciliteiten van het GuestHouse zijn ook voor onze gasten te gebruiken. Zo is het GuestHouse uitgerust met een heuse tuin op het dak! Compleet met loungeterras, grasveldje, glijbaan, zandbak én moestuin. Hier kun je bij lekker weer heerlijk genieten van de zonnestralen met daarbij een fris drankje. Maak ook zeker een keer gebruik van de GuestHouse FoodBar, met heerlijke keuzes op de menukaart. Wist je dat we ook een Kids Menukaart hebben?

Hele gezin op 1 kamer

Wij begrijpen dat je het liefst met het hele gezin op één kamer slaapt. Thuis kan dat waarschijnlijk niet, maar in Hotel de Kroon kan dit wel! Je kunt logeren in kamers geschikt voor wel 4 personen! Reizen er kleine kinderen mee en heb je een kinderbedje nodig? Geen probleem, deze zijn op aanvraag bij ons beschikbaar. De ruime en moderne kamers zijn uitgerust met verduisteringsgordijnen voor een goede nachtrust. ’s Ochtends wordt er in het GuestHouse hotel een ontbijtbuffet verzorgd. ’s Avonds kun je na een drukke dag in de gezellige bar terecht voor koffie en drankjes, bij mooi weer geniet je van het zonnetje op het terras. Er is een leuke speelkamer voor kinderen, zodat zij zich kunnen vermaken terwijl jullie lekker ontspannen en napraten over de mooie dag. Dit alles in combinatie met de geringe afstand tot het attractiepark, maken dit hotel Efteling tot dé plek om te overnachten voor een geweldig weekend weg.