Efteling met overnachting

Een bezoek aan de Efteling met overnachting bij Hotel de Kroon, hoe geweldig is dat? Na een hele gezellige dag in het attractiepark, hoef je niet meer vermoeid achteraan te sluiten bij de parkeerplaats op weg naar de uitgang. Of nog erger: in de file terecht te komen. Je parkeert je auto op de parkeerplaats bij Hotel de Kroon Kaatsheuvel, hét GuestHouse Economy Hotel, voor een bezoek aan het park! Dromen komen niet alleen uit in de Wereld vol Wonderen, je zult ook versteld staan van dit geweldige hotel op loopafstand van de Efteling!

Hotel de Kroon en GuestHouse hotel

Deze twee hotels zijn zusjes en ideaal voor een dagje Efteling met overnachting. Dit betekent dat als je verblijft in Hotel de Kroon, je gebruik mag maken van alle faciliteiten van het GuestHouse Hotel. De hotels liggen in dezelfde straat, slechts op 2 minuten loopafstand van elkaar gelegen. Maak bijvoorbeeld gebruik van het sfeervolle restaurant en ga lekker een hapje eten in de GuestHouse FoodBar. De keuken is geopend tot 21.30 uur om te genieten van het fijne GuestHouse menu. De kinderen worden natuurlijk niet overgeslagen, zij hebben een eigen Kids Menu. Blijf je liever in Hotel de Kroon? Bestel dan bij de receptie een smakelijke pizza en geniet van een heerlijk avondje ‘thuis’. De GuestHouse bar is elke dag tot 23.00 uur geopend, dus daar kun je fijn napraten onder het genot van een drankje. 

Kies voor Efteling met overnachting

Wist je dat attractiepark de Efteling bijna ieder jaar wel een nieuwe attractie aan het park toevoegt? Soms zijn dit grote trekpleisters, zoals de familieattractie Symbolica, een fantasievol betoverd paleis, of De Baron 1898, waar je met een vrije val recht naar beneden in een tunnel afdaalt. Je moet het maar durven! Maar ook het Sprookjesbos wordt nog regelmatig aangevuld met bewoners, zoals bijvoorbeeld Pinokkio. De wereld van de Efteling blijft je gewoon ieder keer weer verbazen, daar wil je toch niks van missen? Reserveer je verblijf in Hotel de Kroon en geniet van Efteling met overnachting, vlakbij het enige attractiepark waar sprookjes nog echt bestaan!