Geweldig verblijf in hotel Kaatsheuvel

Je hebt er lang naar uitgekeken, maar eindelijk is het zover: een weekendje ertussenuit met verblijf bij hotel in Kaatsheuvel! De prachtige Brabantse omgeving is al een feestje op zich, er is zo veel te doen in de buurt! Maar het bezoek aan attractiepark de Efteling is toch wel waar het om draait dit weekend. Wat geweldig dat de ingang van het park op slechts 7 minuten wandelen van je verwijderd is! Geen parkeerkosten of file na afloop van een dagje pretpark. Bij ons parkeer je de auto het hele verblijf gewoon gratis, mooi meegenomen toch?!

Hotels omgeving Kaatsheuvel

Vanzelfsprekend zijn er meerdere overnachtingsmogelijkheden en hotels in omgeving Kaatsheuvel. Hotel de Kroon is qua ligging en faciliteiten een pareltje dat je ontdekt moet hebben. Naast de ideale ligging, biedt het nog veel meer pluspunten! De kamers zijn netjes en ruim, met comfortabele bedden die een goede nachtrust garanderen. Er zijn kamers voor 1, 2 of 4 personen. 

Hotel Kaatsheuvel voor het hele gezin

In de hotels in omgeving Kaatsheuvel kun je heerlijk met je gezin samenzijn en een hele dag plezier hebben in het beroemde Efteling attractiepark. Voor je op pad gaat in de ochtend, geniet je van een uitgebreid ontbijt, met knapperige verse broodjes. ’s Avonds schuif je aan in de gezellige FoodBar van het bijbehorende GuestHouse Hotel. Ben je dus op zoek naar hotels in omgeving Kaatsheuvel? Kies dan voor hotel de Kroon en je hebt gegarandeerd een geweldige tijd!