Efteling restaurant bij Hotel de Kroon

Bij Hotel de Kroon word je van het begin tot aan het einde van je verblijf in de watten gelegd. Je kunt bij ons comfortabel slapen in een van de ruime familiekamers of lekker knus in een tweepersoonskamer. Na een verkwikkende douche, schuif je aan bij het ontbijt bij de buren een paar deuren verder: het Efteling restaurant in het GuestHouse Hotel. Hier staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar met heerlijke verse broodjes. Ruime keuze uit beleg, sapje erbij, kopje koffie of thee en jullie zijn klaar voor een actieve dag. ’s Avonds kom je hier moe maar voldaan van alle mooie indrukken weer terug voor een à la carte diner. Er is zoveel keuze, dat wordt nog lastig! Gelukkig genieten jullie een heel weekend van het gezellige Hotel de Kroon, dus morgen komen jullie hier gewoon weer terug.

Restaurant in de buurt van de Efteling

In het attractiepark vind je natuurlijk diverse restaurants, meestal met een thema. Ontzettend leuk om een keer daar te gaan eten, maar is een restaurant in de buurt van de Efteling niet net zo praktisch? Eerst even langs het hotel, even opfrissen, misschien beetje uitrusten en dan lekker uit eten naast de deur! Na het dessert ben je ook zo weer terug bij je hotel, ideaal toch? 

Heerlijke keukencreaties

De GuestHouse FoodBar is een sfeervol Efteling restaurant in het GuestHouse Hotel, gevestigd in dezelfde straat als Hotel de Kroon. Kenmerkend is de ongedwongen sfeer, waardoor iedereen zich al snel op zijn gemak voelt. Een FoodBar waar je gewoon jezelf kunt zijn, net als thuis. Dat is de beste typering voor deze FoodBar in de buurt van de Efteling. Dit wordt gecombineerd met de heerlijke keukencreaties van onze chef-kok, zodat je kunt rekenen op een geweldig ontbijt of diner! Graag tot ziens!