Overnachten Kaatsheuvel bij Hotel de Kroon

Zoek je dé perfecte plek om te overnachten in Kaatsheuvel? Dan heten we je van harte welkom bij Hotel de Kroon! Dit hotel maakt al jaren deel uit van het dorpsaanzicht van Kaatsheuvel en is in 2018 verbouwd tot zusterhotel van het GuestHouse Hotel. De hotels zijn slechts 50 meter van elkaar verwijderd. Het attractiepark de Efteling ligt zelfs om de hoek! Hotel de Kroon heeft een metamorfose ondergaan en is uitgebreid met kamers op de begane grond die zelfs een eigen patio hebben! In Kaatsheuvel overnachten was nog nooit zo leuk. Lees snel verder over wat we allemaal te bieden hebben!

In Kaatsheuvel overnachten vlakbij de Efteling

Vlakbij de Efteling overnachten, wie wil dat nu niet? Een korte wandeling van circa 7 minuten brengt je al tot aan de hoofdingang. Je mag de auto gewoon gratis bij Hotel de Kroon parkeren, dus je hebt geen last van eventuele verkeersdrukte rond het openings- en sluitingsuur van het park. Daarnaast zijn wij de moeilijkste niet; je mag gerust na het uitchecken de auto nog een dagje laten staan op onze parkeerplaats. Overnachten in Kaatsheuvel in combinatie met bezoek aan het leukste attractiepark van Europa is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Faciliteiten Hotel de Kroon

Na het overnachten in Kaatsheuvel bij Hotel de Kroon sta je uitgerust op en heb je natuurlijk een stevige bodem nodig voor wat er die dag allemaal komen gaat. Bij het GuestHouse hotel geniet je van een heerlijk ontbijt. Vraag naar de lunchbag, die je mag vullen met zelfgemaakte broodjes en een stuk fruit. Na een dag vol plezier in het attractiepark, kun je ontspannen in onze gezellige living met bar in het GuestHouse hotel. We hebben maar liefst 4 bieren op de tap, verschillende cocktails en een fruitig wijntje staat altijd koud. Onder het genot van een drankje kun je napraten over jullie dag. De kinderen vermaken zich ondertussen prima op de daktuin met een potje shuffle of op het dakterras met een potje tafelvoetbal. Zo komt deze perfecte dag met een overnachting in Kaatsheuvel tot een supergezellig einde! Niks te veel gezegd toch, over leuk overnachten in Kaatsheuvel? Tot ziens!