Restaurant Kaatsheuvel

Na een volle, actieve dag, rammelt je buik ’s avonds vast en zeker! In de GuestHouse FoodBar weten we daar wel raad mee! Laat je verrassen door de creaties van onze koks. We hebben een wisselend menu. We hebben in deze FoodBar in de buurt van Kaatsheuvel voor de kleinere gasten een speciale kids menukaart, zodat ze zelf kunnen uitkiezen wat ze lekker vinden. Na het eten kunnen de kinderen even ‘chillen’, met onze ijzersterke Wifi komt dat helemaal goed.

Restaurant in de buurt van Kaatsheuvel

De GuestHouse FoodBar in het GuestHouse Hotel zal alleen al vanwege de inrichting in de smaak vallen! Zie de kok de lekkerste gerechten maken in de grote open keuken en neem plaats aan een gezellige tafels. Of geniet wat knusser, op een van de comfortabele banken. Ben je uit met vrienden, dan gaat je voorkeur waarschijnlijk uit naar één van de hoge, stoere bartafels. De styling is helemaal af, met buizen zichtbaar aan het plafond voor een industriële knipoog en fleurig behang. Deze FoodBar in de buurt van Kaatsheuvel heeft het allemaal!

Perfecte afsluiting

De GuestHouse FoodBar biedt de gasten van Hotel de Kroon de perfecte afsluiting na een lange, maar ongelofelijk gezellige dag in het attractiepark de Efteling. Het park staat bekend om het mooi aangelegde groen en de verzorgde wandelpaden. Na zo’n hele dag wandelen, wil je niets liever dan ontspanning! Gelukkig heerst er in de FoodBar een hele relaxte sfeer. Schuif dus lekker aan, om daarna uit te rusten in de comfortabele bedden van Hotel de Kroon. Wat een ideale combinatie!