WELKOM BIJ HOTEL DE KROON

Een comfortabel en betaalbaar self-service economy hotel op loopafstand van de Efteling. Een goed bed, een heerlijk ontbijt  wat wil je nog meer? ’s Avonds zin in een drankje? Kom dan naar de gezellige bar in het GuestHouse Hotel. Parkeren doe je natuurlijk gratis op onze parking en het receptie team (in het naast gelegen GuestHouse Hotel) staat voor je klaar. 

Tijdens jouw verblijf in Hotel de Kroon geniet je van alle faciliteiten van het GuestHouse Hotel. Je krijgt hier niet alleen je kamersleutel, je kan ook lekker op onze daktuin of in de living een drankje doen en in de GuestHouse FoodBar een hapje eten. Tot snel!

Faciliteiten Guesthouse hotel

Als gast van Hotel de Kroon ben je ook onze GuestHouse gast en geniet je van alle GuestHouse faciliteiten, op maar 50 meter afstand van Hotel de Kroon. Hieronder voor jou op een rijtje gezet….

Goed om te weten...

Achter en naast ons hotel kun je gratis parkeren, of op de beveiligde parking van het GuestHouse Hotel. Het is maar 475 meter naar de Efteling dus je kan de auto lekker laten staan. Let op, gelieve niet te parkeren in de Gasthuisstraat, we vragen je vriendelijk gebruik te maken van de parkings van de hotels.

Check-in is mogelijk vanaf 16.00 uur. Je bent natuurlijk al wel welkom om alvast de auto bij het hotel te parkeren en na je Efteling bezoek in te checken.

Check-out is mogelijk tot 11.00 uur. Wij vinden het ook geen probleem als de auto nog een dagje blijft staan.