De perfecte Efteling aanbieding

Het hele gezin is in rep en roer: het jaarlijkse uitje naar de Efteling staat weer op de kalender! Dit jaar maken jullie er pas echt iets bijzonders van en kiezen jullie voor de Efteling overnachten aanbieding. Een verblijf in Hotel de Kroon op slechts 7 minuten wandelafstand van het attractiepark, waarom zijn jullie daar niet eerder op gekomen?! Geen gedoe meer met parkeren of file rijden. Niet meer ’s avonds vermoeid van een drukke dag nog in de auto stappen, maar gewoon lekker in een zacht bed ploffen, dat klinkt wel heel goed in de oren toch? Pak je kans en maak ook gebruik van een Efteling aanbieding!

Efteling overnachten aanbieding

De Efteling overnachten aanbieding combineert een bezoek aan het leukste pretpark van Europa met een overnachting in het comfortabele Hotel de Kroon. Bij aankomst parkeer je de auto op het privé-parkeerterrein en deze kun je het hele verblijf daar laten staan. Je wordt vriendelijk welkom geheten en jullie ontspannen verblijf kan meteen beginnen. Je zult je de komende dagen absoluut niet vervelen! Kaatsheuvel is een gemoedelijk Brabants dorp, vanaf het hotel loop je in circa 10 minuten naar het centrum van het dorp. Na een heerlijk ontbijt in het GuestHouse Hotel, waar je ook een lunchbag kan vullen, vertrek je met een volle maag naar de Efteling.

Efteling arrangement

Heb je al gekeken bij onze Efteling arrangementen? Met deze speciale Efteling aanbieding in de vorm van zogenaamde ‘package deals’, haal je nog meer uit je verblijf bij Hotel de Kroon. Hiermee combineer je een of meerdere overnachting(en), inclusief ontbijtbuffet, met een bezoek aan het fantastische attractiepark. Mooi meegenomen: kinderen tot en met 3 jaar tellen niet mee, zij verblijven gratis! Dat is pas een win-win situatie die je niet zomaar aan je voorbij moet laten gaan. Informeer naar de mogelijkheden en verras je gezelschap met een dagje attractiepark én een verblijf in Hotel de Kroon. Een Efteling overnachten aanbieding zorgt voor een onvergetelijke herinnering! 

De Efteling tickets liggen op de dag van aankomst vanaf 7:00 klaar bij de receptie van het GuestHouse hotel. Dus parkeer je auto gratis bij ons op de parkeerplaats, haal de tickets op en loop naar het attractiepark.