Hotel Waalwijk om te overnachten

Het leven is goed in m’n Brabantse land! Misschien ken je het liedje met deze titel uit de jaren 70 nog? Wat ze toen zongen klopt in elk geval nog steeds als een bus. Reserveer een paar nachten in Hotel de Kroon, ook wel Hotel Waalwijk genoemd! Aan slechts 1 overnachting zul je tekort hebben om goed te kunnen ontdekken wat de gezelligste provincie van Nederland allemaal te bieden heeft. De beste locatie om tripjes te maken is vanuit Hotel de Kroon, Waalwijk hotel, dat zeer gunstig gelegen is ten opzichte van de bekendste bezienswaardigheden.

Waalwijk en omgeving; Hotel de Kroon

Of je nu met zijn tweeën of met kinderen op stap bent, met de auto of op de fiets, vanuit ons Waalwijk hotel ligt de hele provincie aan je voeten. Verken de omliggende dorpen zoals Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Waspik voor een gezellige fietstocht met zo nu en dan een pitstop op het terras van een van de gezellige dorpspleinen. Het hotel nabij Waalwijk combineer je vanzelfsprekend met een bezoek aan de Loonse en Drunense Duinen. Dit unieke natuurgebied, ook wel de ‘Brabantse Sahara’ genoemd, ligt om de hoek van je Hotel de Kroon in omgeving Waalwijk. Wandel, fiets of ga te paard op ontdekking door dit grote stuifzandgebied. Zoek je wat meer bedrijvigheid? Ga dan winkelen in ’s-Hertogenbosch en sla zeker een bezoek aan de prachtige Sint-Janskathedraal niet over. Of geniet van een wandeling door de authentieke, smalle straatjes van het vestigingsstadje Heusden. Zoek je ’s avonds een gezellige plek om wat te drinken en op stap te gaan? Dan tippen wij Breda, begin bij een van de kroegjes aan het grote marktplein en proost op een heerlijk weekendje uit, voordat je moe maar voldaan kan gaan genieten van een comfortabele nachtrust in Waalwijk hotel de Kroon.

Hotel in de buurt van Waalwijk voor bezoek Efteling

Maar de allerbekendste attractie nabij het hotel in Waalwijk kunnen we natuurlijk niet overslaan: het beroemde park de Efteling! Aan dit geweldige pretpark heeft iedereen wel jeugdherinneringen, wie heeft er nu niet met zijn oor op de paddenstoelen naar het muziekje geluisterd? Voor iedere levensfase is de Efteling een aanrader, als klein kind huppelde je al door het sprookjesbos, als tiener was je vaste gast bij de snelle achtbanen, met je gezin kun je een dag lang genieten van het hele park en als grootouders kun je heerlijk wandelen door het park met de kleinkinderen. Voor iedereen een dag vol plezier! Reserveer nu je hotel nabij Waalwijk en beleef het allemaal!