In de buurt van attractiepark de Efteling overnachten

Een bezoek aan attractiepark de Efteling is een uitje dat met stip op nummer 1 staat op het verlanglijstje van ieder kind. Maar ook voor een vriendengroep of om een speciale gelegenheid te vieren, is het een perfecte bestemming. Een dag in deze beroemde Wereld vol Wonderen laat ieders hart wel sneller kloppen. Of je nu fan bent van de adrenaline attracties zoals de Python of de Vliegende Hollander, of je wil mooie herinneringen in het Sprookjesbos ophalen, dit park is er voor iedereen. Tegenwoordig zijn er in de zomer feestavonden met swingende livemuziek, straattheater en andere optredens. Het park is dan geopend tot wel 22.00 uur! Verder is er regelmatig een nieuwe musical om te bezoeken in het Efteling theater. Om ten volle te kunnen genieten van het attractiepark, is overnachten in omgeving Efteling bij Hotel de Kroon dus zeker een aanrader!

Overnachten omgeving Efteling

Heb je niet zo veel met attractieparken, maar ga je gezellig mee voor de rest van het gezelschap? Dan is een nachtje overnachten in omgeving Efteling zeker de moeite waard in combinatie met een bezoek aan een van de andere bezienswaardigheden in het prachtige Brabantse land! Op nog geen 20 minuten rijden vanaf Kaatsheuvel, vind je bijvoorbeeld het superleuke safaripark de Beekse Bergen. Hier kun je zelf met de auto het park in en de dieren van wel heel dichtbij spotten! Of wat dacht je van een dagje shoppen in de leuke boetiekjes van ’s-Hertogenbosch met als afsluiting een heerlijke Bossche Bol op het terras? Op weg naar Den Bosch rijd je langs het oude vestigingsstadje Heusden. Een bezoek aan het pittoreske stadje met zijn typische straten met kinderkopjes mag je niet missen! Genoeg te doen dus rondom Kaatsheuvel. Wil je niks missen? Ga dan bij de Efteling overnachten.

Alles op korte loopafstand

Als je kiest om bij de Efteling te overnachten bij Hotel de Kroon, slaap je vlakbij het attractiepark. We raden dan ook aan om de auto bij het hotel te parkeren en het hele verblijf te laten staan. Vanaf het hotel is alles binnen een korte loopafstand te bereiken. Naar het bijbehorende GuestHouse Hotel en een grote supermarkt wandel je in 2 minuten, de ingang van het Eftelingpark bereik je in 7 minuten en het centrum van Kaatsheuvel in slechts 10 minuten. Gaan er veel jonge wandelaars mee? Bij de receptie van het GuestHouse Hotel kun je een bolderkar huren om mee te nemen, ook handig voor de tassen!