Efteling arrangement voor de echte liefhebbers!

Wij denken graag met onze gasten mee. De meeste gasten verblijven bij ons vanwege de ideale ligging ten opzichte van het geliefde attractiepark de Efteling. Om die combinatie nog aantrekkelijker te maken, hebben we diverse Efteling arrangement hotel pakketten samengesteld. Hierdoor wordt je verblijf bij Hotel de Kroon nog aangenamer, want je hoeft ter plaatse niks meer te regelen.

Efteling arrangement hotel

Als je gebruik wil maken van een Efteling arrangement, kun je kiezen uit 2 verschillende mogelijkheden:

  • Efteling Package Small: voor jouw korte Efteling avontuur! Verblijf 1 nacht met 1 dag parkentree! In dit Efteling arrangement blijf je 1 nacht in het kamertype van je keuze en heb je 1 dag toegang tot de Efteling.
  • Efteling Package Large: neem de tijd om uitgebreid te genieten! Met het aantal nachten naar keuze en 2 dagen toegang tot de Efteling heb je met het gezin tijd genoeg om naast je parkbezoek ook andere bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. 

RESERVEER DIRECT

Voor alle arrangementen geldt dat je kinderen tot en met 3 jaar niet mee hoeft te tellen, zij verblijven gratis. Is dat even fijn geregeld! De tickets liggen op de dag van aankomst vanaf 7:00 klaar bij de receptie. Dus parkeer ’s ochtends je auto gratis op onze parkeerplaats, haal de tickets op en loop in een paar minuten naar de Efteling.

Efteling arrangement

Wil je gebruik maken van één van bovengenoemde Efteling arrangementen? Kies dan in het boekingssysteem voor één van de Efteling arrangementen. Mocht je twijfelen of wil je graag wat meer toelichting, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze geboren en getogen Efteling-kenners kunnen je alles over het attractiepark vertellen!