Uit eten in Kaatsheuvel bij GuestHouse foodbar

Ben je op zoek naar een keer wat anders voor uit eten in Kaatsheuvel? Kom dan eens de heerlijke gerechten van de GuestHouse FoodBar proeven. We bieden een wisselend menu. De actuele menukaart kun je inzien tijdens het scannen van de QR codes. We hebben uiteraard ook vegetarische en veganistische opties. Zijn er specifieke allergieën of dieetwensen? Geef het dan op tijd aan, zodat we er rekening mee kunnen houden. 

Heerlijk dineren in Kaatsheuvel

Lekkere soepen, knapperig vers brood en frisse salades, loopt het water je al in de mond? De klassiekers zoals een carpaccio of GuestHouse Burger ontbreken natuurlijk niet op het menu. Dit wordt aangevuld met originele gerechten waar onze kok zijn handen niet voor omdraait. Laat je verrassen en ga bij de GuestHouse FoodBar uit eten in Kaatsheuvel!

Met kinderen uit eten in Kaatsheuvel

Voor de kleinsten is uit eten in Kaatsheuvel ook een groot feest. We hebben een speciale kids menukaart voor de kinderen. Lastig, kinderen meenemen naar een restaurant? Nou, bij ons niet! We vermaken ze met een leuke kleurplaat en natuurlijk zijn er kinderstoelen aanwezig. Soms duurt een diner wel iets té lang voor de kids, zeker als de ouders uitgebreid de tijd willen nemen voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Dan mogen de kinderen even een kijkje nemen bij de speelhoek met onder andere een airhockey tafel. Is het goed weer? Dan kunnen de kinderen zich ook vermaken op de daktuin. In de GuestHouse FoodBar zijn we de moeilijkste niet, waardoor jong en oud zich al snel bij ons thuis zullen voelen.